Potral obitelji Sarić

LINKOVI
Ovo je učinio

Tomislav Sarić
2007-2009
KORISNI LINKOVI
Ovdje se nalazi lista stranica koje se bave rodoslovljem i poviješću grahovskog kraja. Ukoliko imate stranicu koju biste ovdje željeli vidjeti, pišite mi ili pošaljite link!

Stranice koje rado preporučam:

Portal - Moja baština
Jednostavan, koristan, besplatan, prepun korisnih savjeta. Za svakog tko želi početi istraživati svoju prošlost, a ne zna otkud, ovo bi trebala biti polazna točka.

Zagoričani
Stranica obiluje tekstovima vezanim uz narodne običaje, nošnje, povijesne crtice i događaje, legende itd.
Također, besplatna registracija, mogućnost dodavanja sadržaja i komentara tekstova...

Hrvatski državni arhiv (Genealogija)
Službene stranice Hrvatskog državnog arhiva posjeduju i velik broj matica sa područja današnje BiH. Obzirom da su marice nezaobilazan alat za genealoško istraživanje, ove su zbirke od neprocjenjive vrijednosti. Stranice Državnog arhiva također pomažu korisnim savjetima...

Selo Ogorje
Na ovoj zanimljivoj stranici uz ostalo možete pronaći bogatu bazu katoličkih prezimena sa kratkom poviješću.

Samostan Visovac
Obzirom da su ovi Franjevci vjekovima pastorizirali katolički puk oko Drniša i po planini Promini, navodim i ovu stranicu. Ovdje možete pronaći podosta znanstvenih članaka sa povijesnom tematikom.

Reklam Art
Na kraju, stranica tvrtke Reklam-Art, koja mi je ustupila tiskane materijale iskorištene za promociju ovog portala. Njima se ovim putem zahvaljujem, a svima vama koji želite profesionalnu reklamu - preporučam!